Barion Pixel

HIEMT Intimpad

Megoldás a nők életminőségének javítására

HIEMT elekromágneses alakformálás és HIEMT intimpad inkontinencia kezelés - Domi's Fonyód

A HIEMT technológiáról

A gépek Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave) azaz HIEMT technológiával működnek, melyek 7 Tesla erővel képesek a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezik.

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A kismedence izomzat elgyengül a kor előre haladtával, illetve a természetes úton való szülések következtében. A kismedence izomzatnak nagy szerepe van a belső szervek helyén tartásában, illetve a terhességben. A feszesebb izomtónusok biztosítják az intenzívebb orgazmus elérését. A kismedencei rendellenességet leggyakrabban a medence izomzatának, illetve a kötőszövetek elgyengülése okozza. A gyenge vagy dekoncentrált izmok elégtelen aktivitást biztosítanak a hüvelyi súrlódáshoz, illetve véráramláshoz, ami megakadályozza az orgazmus elérését.

Az elektromágneses intimpad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota.

A HI-SCULPT Intimpad hatékony megoldást nyújt a medenceizmok gyengülése esetén, kortól és problémától függetlenül.

A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

Domi's Fonyód hiemt intimpad hatása
HIEMT elekromágneses alakformálás és HIEMT intimpad inkontinencia kezelés - Domi's Fonyód

Az elektromágneses intimpad fájdalommentes és kényelmes megoldást nyújt

  • medencefenék-izom erősítésére,
  • szülés utáni regenerációra,
  • záróizom működésének fokozására,
  • inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére.

A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet minősége romlik. 

3 vagy 4 hetes kúra javasolt, heti 2 alkalommal 30 perc.

A kezelés alapját a HI SCULPT Pro készülékhez csatlakoztatható intimpad végzi. Az intimpadra ruhában kell ráülni, higiénikus és egyszerű a használata. Az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a fenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

A kezelés után úgy érezheti magát a vendég mintha egy intenzív edzésen vett volna részt, viszont nem okoz izomlázat, így bármikor beépíthetőek a kezelések a napirendbe.

A kúrát elvégezve a vendégek életminőségbeli javulást tapasztalnak.

Amennyiben alakot is formálnál, válaszd a HIEMT kezeléseket alakod izzadás nélküli formálására!

MIT HOZZ MAGADDAL HIEMT INTIMPAD KEZELÉSRE?

Leggingset vagy vékony harisnyanadrágot. Kezelés közben lehetőséged van saját telefonodat használni illetve olvasnivalókat is biztosítunk számodra a kellemes időtöltéshez, relaxáláshoz – kényelmes, egyéni kezelőhelyiségben.

IDŐPONTFOGLALÁS / MÓDOSÍTÁS / LEMONDÁS

Nyitvatartási időben telefonon:

+36-30/700-2046

Amennyiben nem tudjuk felvenni, igyekszünk mielőbb visszahívni vagy üzenj nekünk az alábbiak szerint.

Nyitvatartási időn kívül:

https://domisfonyod.hu/kapcsolat üzenj nekünk

A telefon a stúdióban van (nem visszük magunkkal), ezért SMS-ben illetve egyéb csatornákon (Domi’s közösségi média platformok, privát közösségi média platformok) NEM fogadunk el módosítást/lemondást!

Ingyenes, személyes konzultációt biztosítunk, időpontegyeztetést követően!

A Domi’s 24 órás lemondási szabályzattal üzemel, részletes információk a HIEMT & HIEMT intimpad házirendben!

Akciós próbaalkalmak - Domi's Fonyód
Akciós bérletvásárlás - Domi's Fonyód

Árlista

 

Érvényes: 2024.07.15-08.15.

PRÓBAALKALOM*

3 HETES KÚRA = 6 ALKALOM

4 HETES KÚRA = 8 ALKALOM

FIZETÉSI MÓDOK:

Készpénz

Bankkártya

OTP/MKB/K&H/MBH SZÉP KÁRTYA

Az árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltoztatás jogát fenntartom.

HIEMT Intimpad galéria

Kedves Vendégeim!

2023.12.02 – 12.06. között szabadságomat töltöm.

Ezen időszak alatt a webshopban rendelések leadhatóak, viszont a feldolgozás és a postázás csak 2023.12.07-től történik.

Szabadság ideje alatt telefonon nem vagyunk elérhetőek, a kapcsolat oldal üzenj nekünk felületére küldött üzenetekre megpróbálunk rövid idő alatt válaszolni!

Megértéseteket köszönöm!
Domi