Barion Pixel

Domi’s V.I.P.

Egyre többen kerestetek meg azzal kapcsolatban, hogy szülinapra vagy egyéb alkalmakra szeretnétek egy csajos napot tartani és igénybe venni a Domi’s szolgáltatásait, viszont szeretnétek elkerülni, hogy másokkal osztozzatok, csak Ti szeretnétek élvezni a prémium kiszolgálást – exkluzív környezetben.

A különleges napra fejenként egy pohár alkoholos vagy alkoholmentes pezsgővel, finom kávéval, teával, szénsavmentes vízzel és egészséges nassolnivalók bekészítésével is készülünk!

Szeretném ezt a lehetőséget 2024. márciustól biztosítani Nektek, előre egyeztetett időpontokban (legalább 2-3 héttel előre, szerdai/szombati/vasárnapi napokon), előre utalás esetén a Domi’s V.I.P. keretein belül 2-8 fő részére.

Szolgáltatásaink:

  • kriolipolízis – zsírfagyasztás (45 perc alatt egy időben 1 vagy 2 testterület opcionális),
  • HIEMT elektromágneses alakformálás (30 perc alatt egy időben 1 vagy 2 terület opcionális) vagy HIEMT intimpad (30 perc),
  • Infrashape (30 perc),
  • Bodyshape (30 perc),
  • fekvő szolárium (max. 15 perc).

Szolgáltatásainkról részletes információt a weboldal szolgáltatások menüjében, külön-külön a szolgáltatásokra kattintva találtok.

Egy fő akár minden szolgáltatást is igénybe vehet – ellenjavallatokat figyelembe véve!

Egy időben maximum 4 főt tudok kezelni (1-1-1-1 fő kriolipolízis – HIEMT/HIEMT intimpad – Infrashape – Bodyshape felváltva). 6-8 fő esetén az első 4 fő kezelési idejét szükséges megvárni, egy személy kezelése (kriolipolízis, HIEMT/HIEMT intimpad, Infrashape/Bodyshape) kb. 1 óra 45 percet vesz igénybe, viszont a kezelés párhuzamosan történik!

Lehetőség van kedvezményes áron szállást is igénybe venni – ezt az ár NEM tartalmazza -, a szálláshely szabad kapacitásától függően főszezonon kívül a Do-Ti Apartmanházakban Balatonlellén, viszont FONTOS,  hogy a szálláshely bulizó és lány-/vagy legénybúcsús vendégeket NEM fogad! A szállás lefoglalásában segítséget nyújtok!

Személyenként tetszőlegesen igénybe vehető minden szolgáltatásunk:

  • kriolipolízis – zsírfagyasztás (45 perc, 1 vagy 2 testterület opcionális)
  • HIEMT elektromágneses alakformálás (30 perc 1 vagy 2 terület opcionális) vagy HIEMT intimpad (30 perc)
  • Infrashape (30 perc) vagy Bodyshape (30 perc)
  • fekvő szolárium (max. 15 perc).

EZEN A NAPON A DOMI’S SHOPBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSOKRA -10% KEDVEZMÉNYT NYÚJTUNK TELJES ÁRÚ TERMÉKEK ESETÉN!

Időpont egyeztetés nyitvatartási időben telefonon +36-30/700-2046 telefonszámon vagy a kapcsolat oldal üzenj nekünk felületén keresztül.

Az időpontot csak számla ellenében történő előre utalás beérkezése után tudjuk biztosítani, díjmentes lemondást 1 héttel a foglalt időpont előtt tudjuk elfogadni, ellenben a lefoglalt csomag érvényét veszti. 

A Domi’ V.I.P. szolgáltatás csak szerdai, szombati vagy vasárnapi napokon vehető igénybe!

IDŐPONTFOGLALÁS

Nyitvatartási időben telefonon:

+36-30/700-2046

Nyitvatartási időn kívül – ÜZENJ NEKÜNK:

https://domisfonyod.hu/kapcsolat 

IDŐPONT MÓDOSÍTÁS / LEMONDÁS

Nyitvatartási időben telefonon:

+36-30/700-2046

Nyitvatartási időn kívül – ÜZENJ NEKÜNK:

https://domisfonyod.hu/kapcsolat

SMS-ben illetve egyéb csatornákon (Domi’s közösségi média platformok, privát közösségi média platformok) NEM fogadunk el módosítást/lemondást!

A Domi’s V.I.P. szolgáltatás 1 hetes lemondási szabályzattal üzemel, részletek a házirendben!

Árlista

 

Érvényes: 2024.03.01-től, visszavonásig

2-4 FŐ ESETÉN

5-8 FŐ ESETÉN

FIZETÉSI MÓDOK

BANKI ÁTUTALÁS

Az árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Az árváltoztatás jogát fenntartom.

Kedves Vendégeim!

2023.12.02 – 12.06. között szabadságomat töltöm.

Ezen időszak alatt a webshopban rendelések leadhatóak, viszont a feldolgozás és a postázás csak 2023.12.07-től történik.

Szabadság ideje alatt telefonon nem vagyunk elérhetőek, a kapcsolat oldal üzenj nekünk felületére küldött üzenetekre megpróbálunk rövid idő alatt válaszolni!

Megértéseteket köszönöm!
Domi